3D animatie

Levensechte en krachtige animatie.

Opvallend

Een boodschap die blijft hangen dankzij een visueel triggerende 3D-animatie.

Effectief

Sneller naar meer leads én conversie aan een lagere marketingkost.

Brede toepassing

Thuis in diverse sectoren: van medische toepassingen tot e-learnings.

Toon het onmogelijke

Als bedrijf moet je voortdurend mee zijn met alle vormen van massacommunicatie en marketing om je positie in je sector te verstevigen en te verdiepen. Daarom is het belangrijk om in te zetten op videomarketing. Het is immers een bewezen vorm van efficiënte klantenbetrokkenheid. 3D animaties zijn op hun beurt een krachtige vorm van video. Ze bieden erg veel voordelen ten opzichte van traditionelere vormen. Bovendien zijn de huidige technieken en innovaties een pak eenvoudiger – en dus goedkoper – om te ontwerpen.

Meerdere voorbeelden van 3D animatie

Het doel van 3D animatie

3D animatie kan je bedrijf doen groeien en de verkoop verhogen, doordat mensen sneller en beter getriggerd worden om voor jouw merk te kiezen. Dat komt door de manier waarop mensen ernaar kijken. Visuele effecten zijn namelijk veel effectiever dan gewone afbeeldingen of woorden bij het overbrengen van je marketingboodschap.

Mensen gaan deze boodschap dus sneller begrijpen én onthouden, doordat je complexe of technische topics eenvoudiger zichtbaar kunt maken. Bovendien kan je dankzij 3D, producten of projecten visualiseren die nog niet bestaan. Daardoor heeft de klant een veel beter beeld over wat hij kan verwachten wanneer hij voor jouw merk kiest. Hierdoor heb je een voordeel op je concurrenten, of je ze nu gebruikt bij bedrijfspresentaties, als instructies of als salestool.

Meerdere voorbeelden

Gebruiksvriendelijk en informatief

Social media speelt een cruciale rol in digitale marketing. Daarom helpt het delen van video’s op online platforms je zichtbaarheid vergroten. Video’s van hoge kwaliteit kunnen via internet een groot aantal mensen bereiken. Dit verhoogt de snelheid van leadtrajecten en conversiepercentages.

Bovendien kan je via 3D animatie meer informatie in een beperkter tijdsbestek presenteren, en zo je klanten uitgebreider informeren. Daardoor verlagen je totale marketingkosten. Daarnaast is 3D veel gemakkelijker herbruikbaar en minder snel gedateerd. De gemaakte beelden zijn eenvoudiger te wijzigen of te integreren op verschillende platformen.

Meerdere voorbeelden

Jouw eigen 3D animatie

Wanneer je op zoek bent naar een specialist in Limburg om jouw videomarketing te verzorgen, ben je bij Viewz in Hasselt aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in verschillende sectoren en kunnen dus 3D animatie voorzien voor medische toepassingen, productvisualisatie, projecten in bèta, 3D renders, architectuur, techniek en mechanica, e-learnings, en noem maar op.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons zeker een bericht.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt