Live & Studio Opnames

Bereik uw publiek Live in uw eigen studio.

Bereik uw publiek live en direct

Live uitzending naar Facebook, Youtube of uw eigen website!

Uw studio sessie door ons verzorgd

Een conversatie voeren met partners in de studio of op een andere locatie. Live inbellen of met een presentatie uw boodschap live tot bij uw publiek.

Een waaier aan mogelijkheden

Een product uitleggen, podast of pannengesprek, creëer uw eigen programma voor op uw website en social media. In een setting op maat gemaakt die past bij uw bedrijf.

It's Showtime

Interactie is nu belangrijker dan ooit, ontvang live feedback van klanten, beantwoord vragen via de chatfunctie, reageer op social media, hier en nu.

Creëer Uw eigen studio met branding, logo i integratie of zelf een eigen decor. Samen met ons team van experten creëren wij de ideale live streaming experience voor uw publiek.

Meerdere voorbeelden van productvideo's

Productvideo : informeren en converteren

Wanneer je een bepaald product in de kijker wil zetten. Of je wil een nieuw assortiment lanceren, dan zijn productvideo’s het ideale middel. Op een visuele en efficiënte manier kan je de klant informeren. Waarmee jij jezelf nog meer als expert in de markt zet.

Bovendien kan je in een productvideo instructies geven die op een andere manier, bijvoorbeeld een handleiding, moeilijker te communiceren zijn. De klant zal je erg dankbaar zijn met deze uitleg.

De voordelen van je product kunnen goed in de verf worden gezet, want jij bepaalt zelf je boodschap. Al deze technieken kunnen helpen om door middel van productvideo’s je conversies te verbeteren.

Meerdere voorbeelden van productvideo's

Bepaal de focus van je productvideo

Je product of dienst staat in essentie voor de oplossing van een probleem. Daarom is het belangrijk om in je productvideo de focus heel scherp te houden. Bepaal op voorhand op welke kernvraag je een antwoord wil bieden.

Zo hou je de productvideo kort en krachtig. Dit is cruciaal bij het gebruik van digitale video op talloze platformen. De aandachtsspanne van je publiek is immers beperkt, en door bijvoorbeeld op één belangrijke functie te focussen, geef je de juiste informatie en waarde.

Daarnaast is het van belang om duidelijkheid te scheppen over het doel van je video: wil je vooral informeren of verkopen? Een call to action vertelt de klant meteen wat je van hem of haar verwacht.

Meerdere voorbeelden van productvideo's

Haal experts voor productvideo’s in huis

Viewz helpt je op weg bij het ontwikkelen van een concept. Bij de uitwerking van de productvideo’s zijn we full-service partners: we kunnen zowel op locatie komen om jouw productvideo’s te maken, als werken vanuit onze eigen studio. Zo zorgen we ervoor dat je product perfect is uitgelicht.

Viewz beschikt ook over de nodige kennis om deze tools te laten inpassen in je ruimere marketingplanning.

Wil jij je product lanceren op een spectaculaire manier, of zet je bepaalde diensten graag in de kijker om ze nog toegankelijker te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt