Animatievideo

Een animatievideo maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Geen zin om veel te veel tijd en geld te besteden aan een animatievideo, als het ook op een snellere, budgetvriendelijke manier kan? Kies voor EAZY!

Krachtige animatievideo’s voor elk budget

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve, budgetvriendelijke en op maat gemaakte animatievideo?
Dan is EAZY iets voor jou.

Doordat wij al jaren animatievideo’s maken, weten wij als geen ander hoe we het proces kunnen optimaliseren. En daar kan jij nu van profiteren!
In de zoektocht naar een stijl die bij je past en in het maken van de stylesheets, kruipt heel wat tijd in.
Onze oplossing: we ontwierpen onze eigen catalogus!

In die uitgebreide catalogus vind je unieke stijlen en designs, speciaal ontworpen door ons professionele team.
Zo kies jij snel de stijl uit die bij je past, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Recente Eazy animatievideo's

Workflow

animatievideo maken Viewz

Fase 1. Analyse

Voordat we aan de animatievideo beginnen, willen we eerst te weten komen welk verhaal je wil vertellen. Wat wil je bereiken met de video? Hoe vertalen we dit naar het beeld? Wie is het doelpubliek? Deze en nog vele andere vragen komen tijdens de analyse aan bod. Wij bezorgen je een vragenlijst, jij zorgt voor de antwoorden. Samen bakenen we de grote lijnen van je verhaal af.

animatievideo maken EAZY

Fase 2. Script

Nadat de analyse achter de rug is, gaan onze copywriter en creative director aan de slag om het verhaal voor jouw animatievideo uit te schrijven. Dat doen ze met aandacht voor de kernboodschap, jouw wensen en jouw noden

animatievideo laten maken Viewz

Fase 3. Let’s meet

Dringend tijd voor een meeting in real life!
Samen overlopen we het script, en sturen we bij waar nodig.
Meteen tijd voor de volgende stap: de stijlkeuze! We nemen onze EAZY-catalogus erbij, vol met unieke stijlen, personages en assets. Samen gaan we op zoek naar de stijl die het best bij jouw bedrijf past. Heb je al een leuke branding guide ontwikkeld die je graag ziet terugkomen in de animatievideo? Ook dat is mogelijk.

animatievideo kosten

Fase 4. Storyboard

Voordat er sprake is van een animatiefilm, maakt de storyteller eerst een storyboard op. Het storyboard is een soort van stripverhaal waarin we met behulp van schetsen beschrijven hoe de animatievideo er uiteindelijk uit gaat zien. 

animatievideo maken

Fase 5. Muziek & stem

En dan nu: geluid! Het is niet alleen belangrijk om de juiste muziek uit te kiezen, ook de stemacteur en de tone of voice zijn bepalend voor de stemming van de video.

animatievideo laten maken EAZY

Fase 6. Illustraties & animaties

Vervolgens is het aan ons designteam om hun strafste skills boven te halen. En van jouw animatievideo een kunstwerkje te maken. Dat doen ze door nieuwe illustraties te ontwikkelen in de stijl die jij gekozen hebt uit de EAZY-catalogus.
Daarna komen de illustraties in de handen van onze animators terecht. Zij brengen het verhaal écht tot leven, door de illustraties om te toveren in animaties.

animatievideo kosten

Fase 7. Sound FX

En last but not least: Sound Effects! In deze laatste fase worden alle ‘details’ aan jouw animatievideo toegevoegd. Een goed geplaatst swoosh-geluid zorgt voor de kers op de spreekwoordelijke taart.

animatievideo prijzen

Fase 8. De animatie is klaar!

Jouw animatievideo is helemaal klaar. Nu is het tijd om hem te verspreiden. Jouw boodschap de wereld in te sturen! We helpen je graag een handje door onze beste tips & tricks over videomarketing met jou te delen.

Ja, ik wil graag een EAZY animatievideo maken!

Ontdek nu onze EAZY-catalogus

Is jouw interesse geprikkeld? Geef ons dan gerust een seintje, we bezorgen jou alle informatie en (vaste) prijzen voor jouw eigen EAZY-animatievideo!Toch liever net dat tikkeltje meer. Bekijk onze ADVANZED formule.