Bedrijfspresentatie

Laat een sterke indruk na in 120 seconden.

Creëer sfeer

Een bedrijfspresentatie met krachtige invalshoeken en een blik achter de schermen.

Formats

Verschillende concepten die telkens passen bij je bedrijfscultuur.

Maak impact

Je bedrijfsreportage als tool voor videomarketing. 

Presenteer je bedrijf aan de hand van een bedrijfspresentatie

Bij Viewz denken we out of the box. De klassieke bedrijfspresentatie heeft zijn waarde, dus hebben we die in een nieuw jasje gestoken. We stellen je bedrijf voor aan de hand van een bedrijfsreportage. Een knappe, informatieve video van max. 120 seconden over bijvoorbeeld wie jullie zijn, wat jullie doen, jullie kernboodschap, sterktes, missie, visie, referenties … . Zo kies je voor een boeiende, interessante en efficiënte manier om je bedrijf te presenteren.

Meerdere voorbeelden van bedrijfspresentaties

De sfeer van bedrijfspresentaties

Er is een gamma aan mogelijkheden om bedrijfsreportages in de vorm van een documentaire te maken. In de meeste gevallen combineren we authentieke beelden van de bedrijfsvloer met interviews van de zaakvoerders of van de werknemers. We schetsen de sfeer van het bedrijf met relevante invalshoeken.

De combinatie met voice-over is uiteraard ook mogelijk. Op deze manier hebben kijkers het gevoel dat ze een exclusieve blik achter de schermen kunnen werpen. Hierdoor schep je vertrouwen en geef je een gezicht aan je bedrijf. Het persoonlijke karakter van de communicatie wordt benadrukt. En de stijl waarop de bedrijfspresentatie gemonteerd is, vertelt iets over de dynamiek die er in je organisatie leeft.

Meerdere voorbeelden van bedrijfsreportages

Bedrijfspresentaties in diverse formats

De ene bedrijfsreportage is natuurlijk de andere niet. Viewz gaat samen met jou aan tafel zitten om een concept uit te werken dat helemaal past bij je bedrijfscultuur. Een bedrijfspresentatie kan bijvoorbeeld ook klanten of partners aan het woord laten. Zij vertellen dan over de fantastische samenwerking of gewoon over hun positieve ervaringen.

Een andere manier om je bedrijfspresentatie op te bouwen, is door realisaties te tonen, afgeronde projecten te filmen of bepaalde producten in de kijker te zetten. Daarnaast kunnen we je helpen met een bedrijfspresentatie die inzoomt op het gebruik van bepaalde producten, bijvoorbeeld aan de hand van een instructievideo.

Meerdere voorbeelden van bedrijfsvideo
PRIJZEN BEDRIJFSPRESENTATIE

Wat kost dat nou, zo een bedrijfspresentatie?

De bedrijfspresentatie of bedrijfsreportage valt onder de goedkoopste formule van de bedrijfsfilms.

De impact van je bedrijfspresentatie

Ook al heb je een fantastische bedrijfspresentatie, dat wil nog niet zeggen dat mensen die gemakkelijk kunnen vinden.

Ook daarin kan Viewz een interessante partner voor je zijn. We helpen je immers met je volledige videomarketing. Vanaf de eerste ontmoeting gaan we op zoek naar de beste manier om je bedrijfspresentatie zoveel mogelijk te integreren in je communicatieplan. Dat kan door de keuze van het format maar zeker ook door bewust te zijn van je doelgroep en het diversifiëren van je mediakanalen.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een geweldige bedrijfspresentatie? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt