Commercials

Grijp de aandacht van het kijken met fantastische video’s.

Multichannel aanpak

Commercials die sterk inzetbaar zijn op verschillende kanalen.

Belevingswaarde

Authentieke video’s die gevoelens bij de kijker opwekken. 

Commerciële meerwaarde

Creatieve concepten die jouw videomarketing optimaliseren.

Geef een meerwaarde aan je merk via commercials

Voor bedrijven die belang hechten aan videomarketing maken we commercials met een fantastische productiewaarde. Daarvoor werken we samen met jouw merk of bedrijf van script tot scherm.

We helpen onze klanten met tv-commercials, webspots, promo’s en andere videocontent. Het wordt steeds moeilijker om de aandacht van de consument te grijpen. Video biedt het antwoord.

Meerdere voorbeelden van commercials

De juiste context voor jouw commercials

Het afstemmen van je commercial op de ideale doelgroep is cruciaal. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat tools die daarbij kunnen helpen. Via social media kan je bijvoorbeeld perfect bepalen wie je commercial ziet, maar ook waar en wanneer.

Afhankelijk van de context is het belangrijk om te engageren, overtuigen of informeren met je commercial. Hieronder sommen we enkele veel voorkomende contexten op.

Meerdere voorbeelden van commercials

In de bioscoop heeft een commercial de volledige aandacht van de gebruiker. Strategisch kunnen we hem/haar overtuigen met informatie.

Op TV heeft een commercial de gedeeltelijke aandacht van de gebruiker. Strategisch kunnen we hem/haar engageren met entertainmentwaarde

Digitaal heeft een commercial de gedeeltelijke aandacht van de gebruiker. Dit is ook afhankelijk van het soort scherm. Strategisch kunnen we hem/haar diversifiëren over meerdere platformen.

Ja, ik wil graag een commercial laten maken.

Commercials: meer dan commercieel

Wanneer connectie maken met je publiek het doel is, worden commercials niet louter verkooptools, maar geven ze meerwaarde aan je merk. Dat kan op verschillende manieren: inspiratie en inzichten bieden, bijvoorbeeld via motion graphics, of je doelpubliek raken door in te spelen op een gevoel.

Mensen willen zich graag identificeren en emotioneel verbonden voelen met wat ze zien en ervaren in een commercial. Daarom kan je je doelpubliek overtuigen aan de hand van de belevingswaarde van je video. Je commercial moet bovendien to the point zijn en authentiek overkomen: commercials die louter gericht zijn op hard selling, zijn zelden efficiënt.

Meerdere voorbeelden van commercials

Creëer je unieke commercial

Sla samen met Viewz de handen in elkaar en ontdek hoe we jouw videomarketing kunnen optimaliseren. Onze experts zitten met jou aan tafel om samen concepten voor commercials uit te denken. Maak nu een afspraak!

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt