Drones

Unieke perspectieven creëren met krachtige beelden.

Next level

Zet je bedrijf met drones in de kijker zoals dit nog nooit mogelijk was.

Sensationele videomarketing

Video’s met een wow-factor die het delen waard zijn.

Storytelling

Sfeer scheppen met een verhaal waar je van kan blijven genieten.

Waarom een drone gebruiken voor jouw video?

Drones zijn veilig, betrouwbaar en in staat om geweldige 4K-resolutie video’s te maken. Daarom zijn ze ideaal om in te zetten voor jouw videoproducties.

Het is bewezen dat video een effectieve manier is om emotioneel contact te maken met je doelpubliek en een blijvende indruk na te laten. Opnames met drones bieden hiervoor een uniek perspectief op jouw bedrijf en projecten.

Meerdere voorbeelden van video's met drone

De lucht in met drones

Een drone is een klein apparaat dat dankzij propellers kan vliegen. Gewoonlijk bestuur je de drone met een afstandsbediening, maar complexere modellen kunnen ook worden geprogrammeerd om vooraf bepaalde routes af te leggen.

Met behulp van een camera kan een drone schitterende videobeelden opnemen. Tegenwoordig worden drones ingezet in tal van commercials, internetvideo’s en langspeelfilms. Ze bieden niet alleen de mogelijkheid om opnames te maken vanuit bijzondere invalshoeken, maar garanderen ook een hoge kwaliteit. Zowel in gebruiksvriendelijkheid als in de uitvoering zijn drones uitgerust om beelden te maken die op een andere manier onmogelijk zouden zijn.

Meerdere voorbeelden van video's met drone

Drones voor jouw videomarketing

Storytelling is de krachtigste manier om aan marketing te doen. Opnames met een drone kunnen je verhaal verrijken. Of je nu veel projecten hebt in de buitenlucht, je bedrijf van bovenaf wil tonen, of je event op een unieke manier in beeld wil brengen: drones kunnen op een snelle en overzichtelijke manier de volledige capaciteit van jouw werk tonen.

Luchtbeelden zijn ook gewoon leuk om naar te kijken. Je vliegt immers mee met de drone en ervaart de sensatie van vrijheid. Je beloont potentiële klanten door hen te inspireren met de beelden van jouw product of dienst ‘in actie’. Social media bieden hét platform voor prachtige video-inhoud. Wanneer je kwalitatieve content publiceert, zet je mensen aan tot het delen van je berichten. Zo vergroot je je merkbekendheid en je betrokkenheid.

Meerdere voorbeelden van video's met drone

Maak je eigen opnames met drones

Via een drone creëer je een sfeer, een gevoel, een verhaal dat bijdraagt tot het verkopen van je merk. Viewz maakt voor jou beelden waar jij en je klanten blijvend van kunnen genieten.

Maak een afspraak met onze marketingexperts om te bepalen hoe je deze kunt inpassen in je communicatiestrategie. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt