Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm PSG Group

"De samenwerking met Viewz verliep zeer vlot voor de bedrijfsfilm PSG Group."


Kurt Dekeyzer - PSG Group

Aanpak Viewz

De bedrijfsfilm PSG Group werd gemaakt in verschillende fases. In een eerste fase brachten we de prachtige fotostudio in beeld. Webdesign en videoproductie kwamen later aanbod. Uiteindelijk maakten we gebruik van dronebeelden en de presentatie van het magazine aan de eindklant. We betrokken PSG Group bij iedere fase in de montage.

Vraag van de klant?

PSG Group wilde met deze video hun totaalconcept presenteren aan nieuwe, potentiële klanten. De video moest op een flitsende, duidelijke manier het bedrijf in al haar facetten presenteren.

Wie?

PSG Group is een collectief van creatieve mensen. De groep bestaat uit PSG Creative, PSG Studio en PSG Editions. Zij staan voor kwalitatieve fotografie, prachtige magazines, op en top websites en zo veel meer.

www.psg.be

Doelgroep

Iedereen die behoefte heeft aan een creatieve samenwerking. Of het nu fotografie is, video, webdesign of een eigen magazine, PSG Group zorgt voor een hoogstaand eindproduct.

Stijl?

Hip, modern en zakelijk

Distributie

PSG Group gebruikt deze bedrijfsvoorstelling in meetings met potentiële klanten. Daarnaast kreeg de bedrijfsfilm een prominente plaats op hun website.

Spring gerust binnen voor een kopje koffieen krijg gratis Video Advies!

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken.