Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm T&A technics & applications

"Viewz is in dit project zeer professioneel te werk gegaan, wat ook onze klant T&A erg op prijs stelde. De bedrijfsfilm T&A is een prachtige reportage geworden over onze klant."


Kurt Dekeyzer - Studio PSG

Aanpak Viewz

Deze wervelende bedrijfsfilm vertelt het volledige verhaal van Technics & Applications, van basisgrondstof tot afgewerkt eindproduct. De geavanceerde tekstanimaties ondersteunen het verhaal op een visuele manier. Het widescreen-formaat creëert een cinemagevoel.

In opdracht van?

We maakten deze bedrijfsfilm voor T&A in opdracht van het creatieve bureau Studio PSG. Zij hebben intussen meer dan twintig jaar ervaring.

www.studiopsg.be

Wie?

Sinds 1995 is Technics & Applications (T&A) een begrip in de wereld van zwembaden. Vandaag is T&A één van de toonaangevende fabrikanten van automatische zwembadafdekkingen in Europa.

www.t-and-a.be

Doelgroep

De bedrijfsfilm T&A is in eerste instantie gericht op de professionele zwembadbouwer, zowel uit binnen- als buitenland. Ook particulieren kunnen echter terecht bij T&A voor een zwembadafdekking.

Stijl?

We kozen voor een moderne stijl met flitsende tekstanimaties en motion graphic elementen.

Distributie

T&A gaf deze bedrijfsfilm een prominente plek op hun website. Daarnaast wordt de video ook gebruikt op zowel nationale als internationale beurzen in hun booth.

Spring gerust binnen voor een kopje koffieen krijg gratis Video Advies!

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken.