Reclamespots

Videomarketing als efficiënte manier om je bedrijf te promoten.

Video on the go

Iedereen is mobiel, dus je reclamespots ook. Aangepast aan elk platform!

Doelgericht

Met een strak plan van aanpak de juiste doelen en mensen bereiken.

Ready, set, action

We doorlopen de verschillende fases: van concept, productie tot afwerking.

Reclamespots creëren naamsbekendheid

Videomarketing is een ontzettend efficiënte manier om je bedrijf te promoten. Al sinds de eerste reclamespots in de jaren ‘40 op televisie verschenen, is video een belangrijk medium om reclame te maken.

Lange tijd is het dé meest doeltreffende manier van commercials geweest, maar de komst van het digitale tijdperk en het internet hebben videomarketing helemaal op zijn kop gezet.

Wanneer je vandaag kiest om een reclamespot te maken, pak je dat daarom best op een heel andere manier aan. Met Viewz bijvoorbeeld!

Meerdere voorbeelden van reclamespots

Reclamespots zijn mobiel

Mensen verbruiken een enorme hoeveelheid online video-inhoud. Televisie heeft stevig aan betrokkenheid moeten inboeten, maar het aantal YouTube-kijkers stijgt jaarlijks. Elke dag kijkt de wereld zo’n 1 miljard uur aan YouTube-video’s! Daarnaast kijken mensen talloze uren video-inhoud op Facebook, Instagram en andere kanalen.

Jouw reclamespot moet dus scoren op verschillende platformen, en om dat te bereiken gebruik je best voor ieder platform een andere aanpak. Een voordeel is wel dat je veel gemakkelijker én goedkoper je doelpubliek kan bereiken.

Het adverteren met reclamespots is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. Je kan dus vandaag nog aan de slag gaan.

Meerdere voorbeelden van reclamespots

Plan de aanpak van je reclamespot

Elke goede videocampagne begint met een doel. Alvorens je moeite, tijd en geld steekt in je reclamespot, is het nodig om je marketing in het juiste perspectief te plaatsen.

Wil je dat mensen een product aankopen? Iets downloaden? Contact met je opnemen? Er zijn verschillende benaderingen om je reclamespot te ontwikkelen. Pas als je een doel hebt vastgezet, kan je de volgende stappen zetten en het format van je reclamespot bepalen.

Viewz kan je helpen met het ontwikkelen van allerlei soorten reclamespots. Wij maken bijvoorbeeld productdemonstraties, testimonials en instructievideo’s. Daarnaast zijn we je trouwe partners in videomarketing en zoeken we samen naar jouw ideale doelgroep en mediakanalen.

Meerdere voorbeelden van reclamespots

Een reclamespot voor ieder doel

Wanneer je hebt bepaald wie je wil bereiken, met welke boodschap en waarom, ben je klaar om de productie van je reclamespot op te starten. Viewz kan je helpen in iedere fase van het project: vanaf het schrijven van het script en de conceptfase, naar de productie en het filmen tot en met de postproductie en het afwerken.

Leg jouw idee in onze handen en maak vandaag nog een afspraak!

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt