Testimonial video

Geloofwaardig en overtuigend bij je klanten.

Betrouwbaar

Een gezicht in een testimonial geeft vertrouwen en is overtuigender.

Juiste moment

Video prikkelt je klanten en stuurt hen de juiste richting op!

Geeft een boost

Het vertrouwen in je merk groeit en de traffic naar je site verbetert.

Je bezoekers herkennen zich in de verhalen van je klanten

Het is fantastisch wanneer je zelf overtuigd bent van je producten en diensten, en uiteraard wil je dat je klanten even overtuigd zijn. Videomarketing kan je helpen om je boodschap uit te dragen. De sterkste tool die je daarvoor kan inzetten, zijn testimonial video’s.

Deze tonen een getuigenis van je klanten en bewijzen aan je doelpubliek dat je merk doet wat het belooft. Zij vertellen welke oplossingen jij aanbiedt, waardoor andere prospecten worden overtuigd.

Meerdere voorbeelden van testimonial video's

Testimonial video’s: altijd effectief

Klantreacties zijn ontzettend waardevol voor je marketing. 88% van de mensen vertrouwt online beoordelingen evenveel als ze de aanbeveling van een kennis vertrouwen. Omdat ze in een testimonial video de echte persoon zien die zijn verhaal vertelt, stijgt de betrouwbaarheid aanzienlijk. Een getuigenis in tekstvorm blijft anoniemer. Terwijl bij een testimonial video de identificatie erg hoog ligt.

Wanneer klanten een aankoopbeslissing willen nemen, overwegen ze vaak verschillende opties. Ze gaan daarom op zoek naar de waarde van een product en/of dienst. Wanneer jij als bedrijf die waarde aanprijst, volstaat dat vaak niet. Blije klanten die aan het woord zijn in een testimonial video, kunnen daarentegen wel helpen om persoonlijke argumenten te geven die beslissers over de streep trekken.

Meerdere voorbeelden van testimonial video's

Gebruik testimonial video in de juiste fase

Gedurende de customer journey prikkel je de klanten op verschillende momenten met verschillende soorten content. Eén van de cruciale periodes in deze journey is de overwegingsfase. De klant is dan bijna klaar om tot aankoop over te gaan, maar hebben nog een laatste duwtje in de rug nodig. Wanneer je op dat moment kan uitpakken met een prachtige en authentieke testimonial video, worden klanten in de juiste richting gewezen.

Het is bovendien content met een lange levensduur. Wanneer andere vormen van marketing snel achterhaald zijn, blijven testimonial video’s jarenlang relevant. De drempel wordt voor de kijker zelfs heel laag wanneer alles op een leuke manier in beeld wordt gebracht en de video’s toegankelijk zijn via verschillende platformen. Daarom is Viewz je ideale partner. We helpen jou op een kostenefficiënte en boeiende manier testimonial video’s te ontwikkelen.

Meerdere voorbeelden van testimonial video's

De perfecte testimonial video

Je SEO verbeteren en je merkvertrouwen doen groeien zijn grote voordelen van de testimonial video’s.

Viewz weet precies op welke manier deze vorm van bedrijfsfilms het meest efficiënt zijn: via echte mensen, natuurlijke reacties, beperkt in duurtijd, met een duidelijke lay-out en de nodige context, maar tegelijkertijd aantrekkelijk van de eerste tot de laatste seconde. Contacteer ons om je bij dit proces te laten begeleiden.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt