Videomarketing

Een krachtig middel voor jouw marketingstrategie

Videomarketing is de meest krachtige manier om te communiceren.

Het gebruik van video op je landingspagina kan de conversie verhogen tot 80%. Bovendien speelt videomarketing perfect in op de hedendaagse trends. Ieder jaar verdubbelt de mobiele videoconsumptie (bron: YouTube). Of je nu op zoek bent naar videomarketing om je bedrijfsmerk te versterken, of het wil inzetten om producten in de spotlight te zetten. Bewegende beelden helpen je communicatie tot leven komen.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Videomarketing lokt bezoekers

Als bedrijf of organisatie kan je beroep doen op Viewz om het verkeer naar je website te stimuleren en je website te optimaliseren voor zoekmachines. Kortom, je wordt beter en gemakkelijker gevonden, én door de juiste doelgroep.

Een stijgend bereik heeft een positieve invloed op je verkoopcijfers. Videomarketing verhoogt bovendien je click-through-rate (CTR), zorgt dat je stijgt in Google Rankings, doet je fanbase groeien en helpt je zelfs beter te rekruteren doordat je een sterkere employer branding uitbouwt.

Deel jouw verhaal met video

We helpen je om je idee te lanceren en mensen te laten praten over jouw merk. Videomarketing kan ervoor zorgen dat je meteen een impact creëert door mensen te raken. Aan de hand van beeld, geluid, tekst en animatie vertel je jouw unieke verhaal. Dankzij de kennis en expertise van Viewz wordt jouw video niet alleen een technisch hoogstaand pareltje, maar levert het betekenisvolle meerwaarde voor je klanten.

Daarvoor halen we alles uit de kast: van motion graphics en animatie tot gedetailleerd studiowerk. Bovendien helpen we je met het opstellen van de planning, met het selecteren van (sociale) mediakanalen en met de implementatie van je volledige videomarketing. We voorzien daarbij ook opleidingen en trainingen.

Viewz: jouw ideale partner in videomarketing

Viewz zorgt dat de juiste video op de juiste plaats staat. Videomarketing gaat ruimer dan adverteren: het helpt je bedrijf te bepalen welke uitstraling het heeft in jouw sector. Viewz helpt je aan de hand van strategisch advies, maar is ook de meest betrouwbare partner in de uitvoering.

We zijn gepassioneerd door wat we doen en engageren ons om steeds van a tot z beschikbaar te zijn. Contacteer ons vandaag nog om eraan te beginnen.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt