2D animatie

Video die in het oog springt.

Verhoogde traffic

2D animatie vertelt je boodschap op een fijne manier en laat je websitebezoek stijgen.

Hoge betrokkenheid

Sprekende klank en beelden zetten je kijkers aan tot interactie.

Reputatie

Een indrukwekkende videoanimatie zorgt dat de reputatie van je bedrijf stijgt.

2 unieke formules

Ben je op zoek naar 2D-animatie op maat van je bedrijf én je budget?
Viewz biedt twee formules aan: EAZY en ADVANZED.

Krachtige animaties voor elk budget

Met de EAZY-formule kies je voor animaties uit de unieke catalogus – die Viewz vooraf ontworpen heeft – boordevol originele stijlen, illustraties en personages. Het enige wat jij moet doen, is de stijl uitkiezen die het best bij jouw idee past. Daarna gaan wij aan de slag, en verwerken we jouw huisstijl doorheen de hele video. Uiteraard zijn er nog extra illustraties nodig voor nieuwe scènes. Die ontwerpen en animeren wij voor jou in de gekozen stijl.

Sneller productieproces

Het stappenplan van de EAZY-formule is hetzelfde als dat van de ADVANZED-formule. Het verschil?
Door een bestaande stijl uit te kiezen, bespaar je heel wat tijd – en time is nog steeds money.

Uitgebreide catalogus

De catalogus wordt constant aangevuld met nieuwe stijlen en designs. Maar het is niet omdat je voor een ‘standaardstijl’ kiest, dat je aan kwaliteit inboet. Al onze designs zijn immers speciaal ontworpen door het Viewz-team. Kwaliteit verzekerd!

Overzicht & voorbeelden van eaZy

Unieke animaties op maat

Kies je voor de ADVANZED-formule, dan ontwikkelen we animaties in een volledig nieuwe, unieke stijl die perfect matcht met jouw bedrijf. We ontwerpen alle stijlen, illustraties en personages vanaf nul. We combineren jouw inzichten met onze kennis, en kiezen zo voor 100% maatwerk.

Maatwerk

Het stappenplan van de ADVANZED-formule is hetzelfde als dat van de EAZY-formule. Het proces duurt iets langer bij de ADVANZED-formule, maar op het einde van de rit heb jij wel een unieke, eigen animatiefilm, volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. We illustreren elke scène op voorhand ter goedkeuring, waardoor je doorheen het hele proces betrokken blijft.

Uitgebreide analyse

Aan zo’n proces beginnen we natuurlijk niet zomaar. We bespreken jouw wensen en voorkeuren en geven deskundig advies. Ook jouw doelpubliek wordt aan een onderzoek onderworpen, zo weten we meteen hoe we hen het best kunnen bereiken. Het formaat van jouw video passen we vervolgens aan de voorkeuren van jouw doelpubliek aan. Afhankelijk van de activiteiten van jouw publiek, zijn alle videoformaten mogelijk.

Overzicht & voorbeelden van advanZed

Animatie springt in het oog, is dynamisch en verpakt je boodschap op een interessante manier.

Marketing speelt een cruciale rol om jouw bedrijf verder te doen groeien. Dus het is belangrijk om voortdurend na te denken over wat je kunt doen om je marketing actueel te houden. Eén van de meest efficiënte manieren is het inzetten op videocontent, en een interessante vorm hiervan is 2D animatie. Om de aandacht te trekken én vast te houden, is een explainer animatievideo immers ontzettend veelzijdig.

Meerdere voorbeelden van animatievideo's

Meer verkeer met 2D animatie

2D animatie biedt je klanten onmiddellijk meerwaarde, doordat je hen tegelijk informeert en amuseert. Zo kan je complexe onderwerpen, zoals instructies, technische informatie en trainingen veel begrijpelijker maken. Denk maar aan het gebruik van motion graphics. Dit is een specifieke vorm van animatie waar de klemtoon niet op het verhaal, maar op de vormgeving ligt.

Doordat je animatievideo’s goed worden bekeken, zal de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je bedrijf stijgen. Hierdoor verhoogt de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf. En daarmee ook het verkeer naar je website. Win-win!

Meerdere voorbeelden van 2D animatie

Animatie betrekt je kijkers

Door de mix van afbeeldingen, voice-over en tekst stimuleer je verschillende hersengebieden van je doelpubliek. Zo wordt er op een actieve manier naar je content gekeken. Animatie zorgt zo voor een sterke verbinding tussen je potentiële klanten en je merk, omdat de betrokkenheid en de inleving verhogen. Kijkers kunnen zich snel identificeren. Een animatievideo is er immers op gericht om een ruime doelgroep aan te spreken.

Zo kom je tot een top-of-mind positie voor je klanten. Ze gaan de waarden en de boodschap die je hen brengt via 2D animatie associëren met de uitstraling en de reputatie van je bedrijf. Een bijkomend voordeel van een animatievideo is dat deze met de tijd gemakkelijk kan worden bewerkt om de video modern en de informatie actueel te houden.

Meerdere voorbeelden van animatievideo's

Jouw 2D animatie met Viewz

Om ervoor te zorgen dat je 2D animatie past in je volledige marketingstrategie, heb je een betrouwbare videopartner nodig. Viewz, gevestigd in Hasselt, helpt je om een kostenefficiënte en actuele animatievideo te maken.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is om jouw videocommunicatie op punt te stellen. We maken content die vlot deelbaar is op alle platformen. Maak nu een afspraak en begin jouw marketing te optimaliseren.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt