Bedrijfsfilm laten maken

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Employer branding

Bevorder de teamspirit, het community-gevoel en de sterke bedrijfscultuur met een bedrijfsfilm.

Trek de aandacht

Zet je bedrijf en diensten op een originele manier in de kijker.

Strategische zet

Zet experts in voor een geslaagde lancering van jouw bedrijfsfilm.

De kwaliteit van je bedrijfsfilm bepaalt de uitstraling van je bedrijf.

Een bedrijfsfilm gebruik je om op een efficiënte, directe en inspirerende manier met je klanten te communiceren. Daarnaast kunnen bedrijfsfilms dienen om werknemers op te leiden. Of nieuwe producten aan te kondigen. Wanneer je beslist om een bedrijfsvideo te laten maken, neem je best een goede videopartner onder de arm. De kwaliteit is immers belangrijk. Deze heeft een directe invloed op de uitstraling van je bedrijf.

Meerdere voorbeelden van bedrijfsvideo

Het doel van een bedrijfsvideo

Voor iedere organisatie is het belangrijk om concrete doelen vast te leggen. Een bedrijfsfilm laten maken mag geen doel op zich zijn. Daarom is het nodig om eerst vast te stellen op welke manier een bedrijfsfilm jouw organisatie kan ondersteunen. Het kan een tool zijn om je bedrijfscultuur te bevorderen. De teamgeest en het community-gevoel van de werknemers versterken. En dit kan natuurlijk een impact hebben op je employer branding.

Gewoonlijk is de eerste investering die een bedrijf in haar videomarketing maakt, de ontwikkeling van een bedrijfsfilm die als promotie dient. In zo’n video worden niet alleen de diensten, maar ook de waarden en de stijl van het bedrijf getoond aan potentiële klanten. Dat is een veelzijdige zakelijke tool, bijvoorbeeld om je sales te ondersteunen.

Meerdere voorbeelden van bedrijfsvideo

Een imagofilm inzetten voor je marketing

Het laten maken van een bedrijfsfilm betekent dat je een sterk middel in handen hebt om jezelf in je sector te onderscheiden. Zowel nieuwe klanten als bestaande klanten leren jou, je medewerkers, je diensten of producten op een unieke manier kennen. Een bedrijfsfilm kan je helpen meer omzet te creëren, maar de hedendaagse kijker is niet meer zo eenvoudig te overtuigen door hen simpelweg met ‘reclame’ te bombarderen.

Dankzij de modernste technologieën liggen videoproducties en grafische effecten binnen handbereik, maar hebben we ook een maatschappij van digitale consumenten. Ze staan veel meer in direct contact met merken, maar willen niet om de tuin worden geleid. De aandacht van de klant trekken met een bedrijfsfilm, wanneer er duizend andere spelers zijn die hetzelfde proberen te doen, is daarom het domein geworden van experts op het gebied van verkoop en reclame.

Meerdere voorbeelden van bedrijfsvideo

Wat kost dat nou, zo een bedrijfsfilm?

Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt : “Wat zijn jullie prijzen voor bedrijfsfilms?”
Het is lastig om deze vraag meteen te beantwoorden, omdat een bedrijfsfilm nu éénmaal maatwerk is. Op basis van onze ervaring delen we onze bedrijfsvideo’s op in 3 categorieën, telkens met een bepaalde prijsklasse voor de bedrijfsfilm.

CHECK HIER DE PRIJZEN VAN ONZE BEDRIJFSFILMS

Laat je bedrijfsvideo maken door Viewz

We hebben bij Viewz onze expertise uitgebreid om niet alleen veel technische kennis op te bouwen, maar we weten ook heel goed welke strategieën we kunnen inzetten om jouw bedrijfsvideo te lanceren.

Benieuwd om te ontdekken hoe we dat aanpakken? Maak vandaag nog een afspraak.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt