Animatiefilm à la carte!

Het verschil met de EAZY formule is dat we bij ADVANZED starten van nul.
Er wordt een volledig, unieke stijl ontwikkeld.

100% Origineel Artwork

Een korte, leuke animatiefilm die de kijkers amuseren en informeren met focus op jouw onderwerp.
Dit volledig in een eigen ontwikkelde, high-end stijl passend bij jouw identiteit en huisstijl.

animatiefilm

Fase 1 - Uitgebreide analyse met meeting

Een doorgedreven analyse van welke boodschap we gaan vertellen aan welk doelpubliek. De vooraf ingevulde vragenlijst wordt grondig afgetoetst in een meeting, samen met jou.

animatiefilm Viewz

Fase 2 - Script & VO-tekst

Na de analyse gaan onze copywriter en creative director aan de slag om een kick-ass verhaal te schrijven, met aandacht voor de kernboodschap.

animatiefilm maken

Fase 3 - Meeting

Tijdens de 2de meeting wordt het script voorgelegd. Eventuele feedback wordt aangepast. We kijken welke richting van stijlen past bij de content van het verhaal.

animatiefilm maken

Fase 4 - Opmaak stylsheets & Artwork

Met al deze informatie starten we met de opmaak van een eigen stijl & artwork. Of als deze reeds aanwezig is, ontwerpen we al bepaalde stylesheets die zullen passen bij dit verhaal. We ontwerpen een stijl die zo goed mogelijk aanleunt bij jullie identiteit. Huisstijlkleuren, -assets & -lettertypes worden mee opgenomen in de styleframes.

animatiefilm laten maken

Fase 5 - Storyboard

We starten met de vertaalslag van het script naar beeld. Niet meteen met een animatie, maar eerst wordt er een storyboard opgemaakt. Het storyboard is een soort stripverhaaltje waarin we, met behulp van schetsen, beschrijven hoe de animatievideo eruit komt te zien.

animatiefilm laten maken

Fase 6 - Voice-over & muziek

Het “gevoel” dat de explainer video oproept wordt sterk bepaald door de uitlegstem/voice-over. We zoeken mee in de juiste keuze van de stemacteur en geven ons advies voor de tone-of-voice. Muziek wordt eveneens afgetoetst.

animatiefilm prijzen

Fase 7 - Illustraties

Na finale goedkeuring van voice-overtekst, script, storyboard en styleframes wordt er gestart met de designs van de verschillende scènes in het storyboard. Zo krijgen we de illustraties te zien hoe ze er gaan uitzien in de animatie. Alleen zonder animatie.

animatiefilm prijzen

Fase 8 - Animatie

Na goedkeuring van de illustraties plaatsen we deze eerst in een verhaal met de muziek en voice-over eronder. Als deze “feel” goed zit, starten we met het animeren van de scènes. Overgangen, camera-bewegingen, … worden uitgebreid uitgewerkt. Het niveau van animatie is zeer hoog.

animatiefilms

Fase 9 - Afwerking geluid & SFX

Na goedkeuring van de animatie worden geluidseffecten toegevoegd. Een goed-geplaatst swoosh-geluid, of een ritselend geluid werkt namelijk prikkelend. Daardoor zal de kijker met meer aandacht naar de animatievideo kijken en de boodschap beter onthouden.

animatiefilms

Fase 10 - De animatie is klaar!

Jouw animatievideo is klaar. Tijd voor de verspreiding ervan. Afgeleide versies kunnen gemaakt worden voor de verschillende distributiekanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, … ) in verschillende formaten (1:1 , 9:16 & 4:3). Hier kunnen we ook helpen in het toepassen van de juiste videomarketing!

Ja, ik wil graag een ADVANZD animatiefilm laten maken!

We delen graag onze ideeën met jou.

Om de EAZY animatievideo te maken hanteren we een vaste workflow & prijzen per tijdsduur.
Geef ons gerust een seintje en we geven jou graag meer informatie en prijzen van een EAZY animatievideo!Toch liever een budgettair vriendelijke oplossing. Bekijk onze EAZY formule.

Contact

[email protected]
+32 486 54 70 92 (Levi Heymans)
+32 479 56 67 43 (Jeroen Gerets)

Viewz BV

Research Campus 18
3500 Hasselt
België (Limburg)
BE 0540.944.947