Animatievideo

Een krachtig middel voor jouw marketingstrategie

Ontdek onze gloednieuwe formule voor 2D-animatievideo's & uitleganimaties. Take it EAZY.

Geef jouw marketing een boost met een leuke animatie!

Video is één van de krachtigste tools in marketingland. Het helpt je op een overtuigende manier in contact te komen met je doelpubliek. Van alle soorten video’s is animatie de meest flexibele. Je kan je verhaal immers op een mooie en boeiende manier vertellen, waarbij de mogelijkheden over de vorm en inhoud oneindig zijn. Animatievideo’s zijn erg aantrekkelijk. En vooral duidelijk te begrijpen voor al je potentiële klanten.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Kijken naar animatie

Het aantal mensen die een video in zijn geheel bekijken, ligt een pak hoger dan mensen die een volledige blogpost lezen. Je kan dus op een veel efficiëntere manier een boodschap brengen met animatie. Animatievideo’s zijn ook goedkoper dan andere soorten video’s. Voor live-actie video’s heb je namelijk logistiek nodig en dat vraagt natuurlijk meer geld. Je moet acteurs casten, locaties zoeken. Een schema voor de opnames programmeren, een crew inhuren, apparatuur huren of kopen, postproductie voorzien, … .

Animatie gaat bovendien langer mee. Niet alleen blijft het medium actueel, maar de kans dat je klanten zich je video herinneren na enkele weken is groter. Onze hersenen zijn immers ingesteld om een beeld 5.000 keer sneller te verwerken dan een groep geschreven woorden.

Animatie is aantrekkelijk

Animatievideo’s kan je inzetten in reclamespots, maar ook als instructies. Je kan situaties tonen op een gemakkelijke, bevattelijke manier. Spelen met humor is ook een leuke manier om met animatie om te gaan. Animatievideo’s hebben de kracht om een commerciële boodschap om te zetten in overtuigende meerwaarde.

Daarom is het belangrijk om een call-to-action te verwerken in je animatie. Niet alleen komen je klanten meer te weten over jouw merk en de producten of diensten die je voorstelt, maar ze worden ook opgeroepen om een afspraak te maken of een aanvraag te doen. Ontwerp dus je concept aan de hand van een storyboard of via stop-motion en maak een vrolijke of net ontroerende animatievideo waarmee je het hart van je doelgroep raakt.

Animatievideo’s in Limburg

Ben je een bedrijf in of rond Limburg dat op zoek is naar een betrouwbare videopartner om animatie mee uit te werken? Dan heet Viewz je van harte welkom. We werken vanuit Hasselt om jouw videomarketing te verbeteren en jouw boodschap te laten absorberen bij een ruim publiek.

Onze experts helpen je de animatievideo’s op het juiste moment en op het juiste platform in te zetten volgens een strategisch plan. Contacteer ons voor meer informatie.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt