Eventvideo of Aftermovie

Een aftermovie als blijvende herinnering.

Spotlights

Een evenvideo of aftermovie zorgt voor extra spektakel voor, tijdens en na je event.

Planning

Elke seconde wordt perfect gecapteerd, dankzij de strakke voorbereiding.

Full-option

Een eventvideo met de hoogste beeldkwaliteit en de beste audio.

Waarom een eventvideo laten maken?

Wanneer je een event organiseert, bestaan er veel mogelijkheden om video te integreren. Het gebeurt vaak dat je een blijvende herinnering van je event wil, bijvoorbeeld als aftermovie.

Of je bedrijf nu een complex event van een week organiseert. Of een eenvoudig eendaags event. Ons team van video-experts maakt content van de hoogste kwaliteit.

Meerdere voorbeelden van aftermovies of eventvideo

Video’s die events verrijken = eventvideo

De mogelijkheden van video op events zijn natuurlijk nog ruimer dan enkel het filmen van het event en nadien het monteren van een aftermovie. Steeds meer events maken gebruik van video. Ongetwijfeld heb je al gezien hoe er met livecaptatie of podiumcaptatie gewerkt wordt op festivals. Ook voor het streamen van je events naar sociale media kan je gebruik maken van professionele videografie.

Voor zakelijke events worden er tools ingezet zoals webinars of videoconferencing. Behalve de traditionele aftermovie heb je ook reportages met interviews die de sfeer van je event weergeven. Interesse in zo’n video? Perfect, want Viewz is gespecialiseerd in videoservices voor events in binnen- en buitenland.

Meerdere voorbeelden van eventvideo of aftermovies

Plan ieder moment van je event

Al voor je event van start gaat, kan Viewz je helpen met tal van voorbereidingen. Denk maar aan aangepaste achtergronden, frames met beeld-in-beeld, motion graphics en noem maar op.

Tijdens je event volgen we de actie van dichtbij, met verschillende types camera’s waaronder drones en steadycams. Onze regisseurs en interviewers staan klaar om je verhaal in al zijn aspecten op te nemen. Ons gedreven productieteam zorgt er vervolgens voor dat we de beste promotionele videocontent kunnen ontwikkelen voor al je marketingbehoeften. Wil je je event streamen? Dan kiezen we samen met jou de beste platformen zodat je publiek alles in realtime kan volgen.

Meerdere voorbeelden van aftermovies of eventvideo

Jouw event vereeuwigd

Maak je event echt memorabel en kies de video-opties die jij het interessantst vindt. Wij gaan aan de slag om er een prachtige belevenis van te maken. Daarbij garanderen we de hoogste beeldkwaliteit en de best klinkende audio. Ook daarna volgen we je project graag op: we denken na over je volledige videomarketing en zorgen ervoor dat jouw video door zoveel mogelijk mensen wordt gezien. Zo blijft jouw event nog lang nazinderen in de hoofden en harten van je klanten.

Neem contact met ons op om de beste opties te bespreken en samen jouw behoeften af te stemmen.

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt (Limburg)