Projectvideo

Van complexe materie naar duidelijke en creatieve video’s.

Uniek

Vertel jouw verhaal in een projectvideo die blijft hangen. Creëer meerwaarde bij je doelgroep.

Voordeel

Video zorgt voor de grootste impact in je marketingstrategie.

Toegankelijk

Je bent geloofwaardig en je zet je bedrijf transparant op de kaart.

Overtuig kijkers van je kwaliteiten aan de hand van een projectvideo

Een project uitleggen in woorden is vaak erg complex. Projectvideo’s kunnen daarentegen op een vlotte, aantrekkelijke en leerzame manier alles vertellen over wie je bent, wat je project is en waarom je hiermee aan de slag bent gegaan.

Zo kan je proactief antwoord geven op vragen die mensen willen stellen aan jouw bedrijf, en een visuele beschrijving geven van de totaliteit van je project.

Meerdere voorbeelden van projectvideo

Projectvideo in alle kleuren en maten

Het is belangrijk om jouw project op een unieke manier voor te stellen aan de wereld. Projectvideo’s bieden erg veel flexibiliteit. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan met een timelapse. Hierbij kan je gemakkelijk processen of constructies over een langere tijd filmen, om ze dan op een boeiende en overzichtelijke manier te tonen.

Een andere manier om je projectvideo’s aan te pakken, is om met getuigenissen te werken. Zo toon je niet alleen de realisatie, maar geef je meerwaarde door klanten of medewerkers de voordelen van je project vanuit eigen ervaring te laten zien. Dit zorgt voor een verhoogde betrokkenheid, omdat er een persoonlijk verhaal aan je project is gekoppeld.

Meerdere voorbeelden van projectvideo

De voordelen van projectvideo

De cijfers bewijzen het. Video’s hebben de grootste impact op je doelgroep. Het aantal internetgebruikers dat dagelijks video-inhoud consumeert, is enorm. Het internet is het primaire kanaal geworden voor consumenten naar entertainment en informatie. Daarom is het belangrijk om projectvideo’s op te nemen in je marketingstrategie.

Het verhoogt je SEO-waarde. Het helpt je gevonden te worden door zowel B2B- als B2C-klanten. En je verhoogt je expertpositie in je sector. Je toont immers hoe en waarom je met een project bezig bent. Dat is inhoud die mensen anders niet zouden ontdekken. Klanten geven immers de voorkeur aan het kijken van projectvideo’s boven het lezen van een tekst over hetzelfde onderwerp.

Meerdere voorbeelden van projectvideo

Ontdek hoe projectvideo’s jouw bedrijf een boost geven

Je klanten zullen je geloofwaardiger vinden dan je concurrenten. Je projectvideo’s zijn immers een toegankelijke manier om je bedrijf zo transparant mogelijk op de kaart te zetten, maar je toont ook dat je de impact van video begrijpt en waardeert.

Meer views is meer conversie, en daar kan Viewz je als geen ander bij helpen. Niet alleen beschikken wij over de deskundigheid bij het ontwikkelen van je projectvideo’s van a tot z, maar we helpen je ook om de video’s uit te zetten volgens een doordachte marketingstrategie. Maak dus nu een afspraak om eraan te beginnen!

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Viewz Hasselt | Research Campus 18 | 3500 Hasselt